University Games
Knappe Koppen
KNAPPE KOPPEN is meer dan een assortiment van standaard bordspellen: het draait namelijk niet om het winnen, maar om het proberen. Het aanmoedigen van uw kind en de ontwikkeling staan centraal. U zult zien dat het zelfvertrouwen van uw kind door Knappe Koppen zal groeien en hun kennis en vaardigheden zullen spelenderwijs verbeteren.


In deze versie van Knappe Koppen leren kinderen verschillende vaardigheden zoals taal-, reken- en motorische vaardigheden. Daarnaast wordt de algemene kennis verhoogd en wordt het probleemoplossend denken gestimuleerd.

Leeftijd: 2 - 5 jaar


In Knappe Koppen Dierenvrienden hebben de opdrachten betrekking op dieren. Door de verschillende opdrachten vergroten kinderen hun kennis over het dierenrijk, leren ze kleuren en vormen herkennen en ontwikkelen ze ruimtelijk inzicht.
Leeftijd: 2 - 5 jaar
In Knappe Koppen Tellen zorgen de verschillende opdrachten ervoor dat kinderen spelenderwijs het getalbegrip ontwikkelen en kennis maken met de eerste rekensommetjes. Met de verschillende opdrachten ontwikkelen kinderen rekenvaardigheden op een speelse manier.
Leeftijd: 3 - 6 jaar

Knappe Koppen Assortiment
France Deutsch Nederlands English
DOOR communicatie & vorm