University Games
Over ons

Wie zijn wij?
University Games is een uitgeverij van bord- en kaartspellen voor jong en oud. We bedenken spellen of kopen ideeën op, ontwerpen, produceren en verkopen onze spellen en puzzels in speciaalzaken, warenhuizen en via groothandel. Ons jonge en creatieve team zorgt er elk jaar weer voor dat er leuke nieuwe producten van University Games in de winkels te vinden zijn!

Hoe het allemaal begon...

De geschiedenis van University Games begint op 1 april 1985 (nee, dat is geen grap): Bob Moog richtte samen met Cris Lehman de uitgever University Games Corporation gevestigd in San Francisco op. Na 12 jaar succesvol uitgeven was de tijd rijp om de vleugels verder uit te slaan: in 1997 werd de dochteronderneming in Australië opgestart, en een jaar later was Europa aan de beurt.

University Games Europe B.V.
In het prille begin werden spellen & puzzels verkocht in de Benelux, maar inmiddels is University Games Europe actief in veel Europese landen met Frankrijk als grootste en belangrijkste afzetmarkt. Omdat de collectie steeds groeit, heeft het bedrijf sinds 2005 een eigen magazijn.University Games Europe B.V.
Wethouder Sangersstraat 23 A
6191 NA Beek (L)
Nederland

T + 31 (0)46 477 06 90
F + 31 (0)46 477 06 91

E-mail: info@ug.nl  
 

France Deutsch Nederlands English
DOOR communicatie & vorm