University Games
Nieuws

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van University Games? Wil je meedoen aan prijsvragen en leuke spellen winnen? En wil je weten welke nieuwe spellen binnenkort op de markt komen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Stuur een mail naar newsletter@ug.nl en vermeld in de mail je naam, leeftijd en woonplaats. We zullen je regelmatig informeren over alle leuke nieuwtjes van University Games!

Verantwoord produceren
University Games werkt alleen met leveranciers die aangesloten zijn bij de organisatie ICTI (International Council of Toy Industries), zie ook www.toy-icti.org. Zo kunnen wij garanderen dat onze producten onder goede omstandigheden worden geproduceerd!

University Games is ook één van de eerste speelgoedleveranciers die een milieubewuste productstrategie gekozen hebben. Wat houdt deze strategie in? University Games probeert, als pionier, steeds meer milieubewustzijn te creëren binnen de speelgoedwereld. Zo worden bijvoorbeeld onze producten van Eric Carle's Rupsje Nooitgenoeg geproduceerd onder het FSC-logo (zie www.fscnl.org). De FSC is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert.

France Deutsch Nederlands English
DOOR communicatie & vorm